FAQ - Za podjetja - PixlCar
pixlcar oglašujte svojo blagovno znamko na avtomobilih drugih ljudi zaslužite z oglaševanjem blagovnih znamk na vašem avtomobilu oglaševanje na avtomobilih

Za podjetja

FAQ - Za podjetja

V program bomo vključili le voznike z dobrim prometnim dosjejem. V pogodbo bomo vključili določila, ki bodo voznike zavezala k spoštovanju cestnoprometnih predpisov, sicer jim lahko sledi prekinitev sodelovanja in pogodbena kazen. Voznikom bomo preko aplikacije tudi redno pošiljali opozorila in prošnje o primernem vedenju na cesti.

Da. Podjetjem ponujamo možnost izbire ciljnih območij in pri tem upoštevamo želje pri izbiri voznikov. Upoštevamo voznikovo stalno prebivališče, registracijo vozila ter lokacijo delovnega mesta.

Voznike bomo na začetku sodelovanja seznanili s pogoji glede trajanja in ohranjanja oglasa na avtomobilu. Preverjanje lahko izvedemo na podlagi fotografij, ki jih bodo vozniki sami občasno pošiljali, kot dokaz o ohranjanju oglasa.

Vozniki bodo sami odgovorni za ohranjanje čistoče in urejenosti svojih vozil. V pogodbo bomo vključili določila, ki bodo voznike zavezala k temu standardu. Teško jamčimo, da bodo vozila vedno čista.

Po naših trenutnih podatkih se zadovoljiva letna kompenzacija voznika giblje med 50 in 200 € / leto. Stroške izdelave nalepk ter poštnine krije podjetje.

Trenutno ne sprejemamo naročil za specifične modele vozil. Nalepka se namesti na zadnje steklo avtomobila.

Izbira voznikov za vaše oglase temelji na različnih dejavnikih, vključno z geolokacijskimi informacijami, demografijo in voznikovimi vozniškimi navadami.

Naša aplikacija mesečno spremlja, ali so nalepke pravilno nameščene na vozilih. Poleg tega se lahko kadarkoli obrnete na nas za morebitne pritožbe.