Splošni pogoji uporabe - PixlCar
pixlcar oglašujte svojo blagovno znamko na avtomobilih drugih ljudi zaslužite z oglaševanjem blagovnih znamk na vašem avtomobilu oglaševanje na avtomobilih

Za podjetja

Splošni pogoji uporabe

Uvod

Ti splošni pogoji uporabe (v nadaljevanju: “pogoji”) urejajo uporabo storitev, ki jih ponuja podjetje (v nadaljevanju: “mi”, “nas” ali “podjetje”) prek naše spletne strani ali aplikacije (v nadaljevanju: “storitve”). Z uporabo naših storitev se strinjate s temi pogoji. Če se ne strinjate s temi pogoji, ne smete uporabljati naših storitev.

Uporabniški račun

Za uporabo naših storitev se morate registrirati in ustvariti uporabniški račun. Pri registraciji morate zagotoviti točne in popolne podatke. Odgovorni ste za varovanje svojega gesla in za vse aktivnosti, ki se zgodijo pod vašim uporabniškim računom. Spremembe podatkov lahko kadarkoli sporočite preko elektronskega naslova podpora@pixlcar.si

Uporaba storitev

S storitvami se strinjate, da boste uporabljali storitve v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi ter s temi pogoji. Ne smete uporabljati storitev za nezakonite ali prepovedane namene.

Odgovornost

Podjetje ne prevzema odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe storitev. Uporabniki storitev uporabljajo storitve na lastno odgovornost.

Spremembe pogojev

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo te pogoje. Spremembe bodo objavljene na naši spletni strani ali aplikaciji. Z nadaljnjo uporabo storitev po spremembi pogojev se strinjate s spremenjenimi pogoji.